13.01.2009

“Рівненська газета” нарощує передплатний тираж, незважаючи на кризу

Фінансово-економічна криза в Україні не позначилась на рівні довіри передплатників до найтиражнішого єдиного в регіоні щоденного видання Рівненщини – “Рівненської газети”.

За даними служби збуту Видавничого дому “ОГО”, який є засновником та видавцем газети, видання не лише практично не втратило передплатників за підсумками кампанії на перше півріччя 2009 року, а й збільшило їх кількість у порівнянні з другим півріччям минулого року в шести районах, які сумарно забезпечують близько 80% передплатного тиражу “Рівненської газети”.
Нині загальний наклад найбільш тиражного, четвергового, випуску газети перевищує 17 000 примірників.

- В умовах кризи редакція не проводила витратних маркетингових акцій під час передплатної кампанії, - коментує директор Видавничого дому “ОГО” Світлана Омельчук. – Лояльність передплатників, якої нам вдалося досягнути, пояснюється передусім двома факторами: якісним редакційним наповненням газети, яке відповідає запитам читацької аудиторії, та нашим багаторічним успішним партнерством з “Укрпоштою”. Досягнутий результат свідчить: попри прогнози скептиків, нам таки вдалося привчити регіон до щоденної газети. Для десятків тисяч місцевих жителів вона стала важливим джерелом інформації, яке допоможе впевненіше жити і ефективніше діяти в нових соціально-економічних реаліях.

Прес-служба ВД “ОГО”.


Powered by ScribeFire.

Комментариев нет: