22.10.2009

Свято передплати

З самого ранку у відділенні лунав гімн поштовиків України, пісні про пошту. Начальник выддылення поштового зв'язку С.В.Березина разом з колегами радо зустрічала клієнтів, пропонувала пригоститися печивом із запашним чаєм зі справжнього самовару. А «під чай» й розмови – як зорієнтуватися в морі періодики, вибрати потрібну газету чи журнал, на який термін оформити передплату тощо.

    На захід завітали представники друкованих ЗМІ. Кожен зі споживачів, хто взяв участь у заході, мав змогу ознайомитися з широким асортиментом періодичних видань та поспілкуватися з представниками редакцій газет. Вони не лише пропонували передплатити їхні видання, а й вручали передплатникам заохочувальні подарунки – фірмові футболки, сувеніри, чашки з логотипом видання, свіжи номери часопису.
    Приємно, що люди знайшли час та кошти, щоб передплатити улюблене видання, взяти участь у традиційній безпрограшній лотереї. Цього дня тільки за дві години було передплачено 60 видань на суму 4212,53 гривень.
    Раніше День передплатника було проведено у відділеннях поштового зв’язку Нижньо-Тепле, Слов’яносербськ–1, Успенка. І скрізь клієнти брали активну участь у заході, що говорить про попит на передплату періодичних видань, який не зменшується. Це вселяє надію на краще майбутнє послуги «Передплата періодичних видань». Принаймні, усі зусилля поштовиків спрямовані на зростання передплатних тиражів.
    Святковий день минув, але передплата не закінчується, бо сьогодні поштовики складають справжній іспит на вміння організувати передплату, дійти до кожного будинку, квартири, а видавці – на популярність, авторитетність своїх видань.




    Прес-служба Укрпошти

Комментариев нет: