14.03.2011

Журналістів ВВ не пустили до офісу, а сама газета завтра не вийде

Журналістів газети «Вечірні вісті» сьогодні, 13 березня, не пустили до приміщення редакції охоронці будівлі. На сайті «ВВ» повідомляється, що «в умовах надзвичайного режиму виходять Інтернет-видання news.intv.ua, intv.ua та сайт газети «Вечірні Вісті» gazetavv.com - випускові редактори видань вимушені працювати з домашніх комп'ютерів».

В той же час, видання Телекритика  із посиланням на власні джерела повідомляє, що у компанії - борг за оренду і редакція може переїхати до нового офісу на вулиці Турівській. А отже завтрашній номер, а можливо і післязавтрашній - не вийде.

Нагадаємо, 31 травня 2010 року всеукраїнська газета «Вечерние Вести» перейшла на кольоровий друк, змінила логотип і дизайн.  А в червні - компанія «ІнформАльянс» запустила новиний  портал vvnews.info.

Також «МедіаБізнес» повідомляв, що номер «Газети по-київськи» від п"ятниці, 11 березня (видається медіагрупою «Прессцентр»), не був надрукований і не надійшов у продаж.

Медиакомпания «ИНФОРМАЛЬЯНС» создана в 2008 году с целью объединения, согласованного развития и продвижения на рынке медиаресурсов газеты "Вечерние Вести", Интернет-телевидения и портала  INTV, Студии production SVK.

 

«МедіаБізнес»

Комментариев нет: