21.11.2008

Тарас Загородній очолив діловий напрямок київських муніципальних ЗМІ

Колишній директор інформаційного агентства «Економічні новини» Тарас Загородній очолив діловий напрямок київських муніципальних ЗМІ (так званого «Київського медіахолдингу»). Про це «Телекритику» повідомив прес-секретар ТРК «Київ».
 
Діловий блок у газеті «Хрещатик» збільшений до 2 шпальт. Також на базі редакції «Бізнес» газети «Хрещатик» і редакції «Споживчі ринки» газети «Вечірній Київ» на ТРК «КИЇВ» запущено власну ділову програму «Бізнес-ситуація», яка виходить щодня о 20.45. Представники об’єднання муніципальних медіа називають це першим в Україні проектом, у якому діловий телеконтент створюватиметься на базі друкованих ЗМІ. Надалі діловий блок у газеті «Хрещатик» планують розширити, а також, можливо, на «Радіо Київ» з’являться ділові новини.

1-го вересня генеральний директор інтернет-холдингу ІА «Економічні новини» Тарас Загородній залишив свою посаду. Про це «Телекритику» повідомив сам пан Загородній. Причиною його рішення стала незгода зі стратегією розвитку проектів, які входять до холдингу.
 
«Я виконав свої зобов’язання як startup-менеджер, – коментує своє рішення пан Загородній. – У рамках холдингу запущено кілька ресурсів, які вийшли на задані в бізнес-плані параметри. Це центральний ресурс www.economic-ua.com, регіональні проекти холдингу – «Экономические новости – Одеса», www.economic.od.ua; «Экономические новости – Днепропетровск», www.economics.dp.ua; «Економічні новини – Львів», www.economic.lviv.ua, вони стали лідерами у своєму сегменті. Запущено дочірні проекти – www.domik-ua.com (сайт про нерухомість) та www.autonews-ua.com (сайт про автомобілі). Завершено підготовчі роботи із запуску розважального ресурсу та новинного агрегатора. Налагоджено робота зі спільного виробництва з телевізійною продакшн-студією. Тепер холдинг може обійтися без моїх послуг, цим можуть займатись інші люди, а я маю інші плани».
 
Зараз Тарас Загородній планує відпочити, а в майбутньому займатиметься новими інтернет- та піар-проектами, а також розглядає кілька пропозицій щодо працевлаштування.



Powered by ScribeFire.

Комментариев нет: