26.12.2008

У січні в «Газете по-киевски» пройде друга хвиля скорочень

У видавництві «Пресцентр» (група видань «Газета по-…») 26 грудня оголосили про скорочення штатів. Про це повідомив «ТК» працівник редакції на умовах конфіденційності.
 
За інформацією джерела, у «Газете нашего района» залишилося близько десяти чоловік, серед них заступник головного редактора, один журналіст і п’ятеро працівників рекламного відділу (при тому, що в жовтні працівників було 70). Нагадаємо, вперше про невелике скорочення у групі видань «Газета по-…» було оголошено наприкінці жовтня.
 
Генеральний директор видавництва «Пресцентр» та головний редактор групи видань «Газеты по-киевски» Сергій Тихий підтвердив факт скорочень, але зазначив, що вони поки що не відбулися – орієнтовним терміном «кадрової оптимізації» пан Тихий назвав середину січня. Також він зауважив, що джерело «ТК» перебільшило обсяги звільнень і що всі процеси відбуваються з метою збереження видання на ринку.
 
 «Скорочення є, але у набагато меншому обсязі. По-перше, мови про те, що "залишиться 10 осіб", не йде.  По-друге, вони ще не пройшли. Ми оптимізуємо штат, як усі зараз чинять на ринку, але з ринку нікуди не йдемо», - сказав він.
 
«Телекритика»


Powered by ScribeFire.

Комментариев нет: