27.04.2009

«Галицькі контракти» заборгували зарплату за два місяці, - telekritika.ua

У видавничому домі «Галицькі контракти» співробітникам заборгували заробітну плату за січень і лютий. Про це минулого тижня у своєму блозі, а також на форумі сайту Kontrakty.ua повідомила журналіст тижневика «Контракти» Олена Шкарпова, звернувшись з відкритим листом до видавця Сергія Іванова-Малявіна. Згодом записи було видалено.

Інформацію про заборгованість «Телекритиці» підтвердили декілька працівників видавничого дому на правах анонімності. Перед більшістю співробітників залишається заборгованість за два перші місяці року. При цьому за березень, а також частину квітня керівництво з ними розрахувалося.

ТК зверталася по коментарі до видавця - генерального директора «Галицьких контрактів» Сергія Іванова-Малявіна, проте відповіді так і не отримала.
Нагадаємо, що восени в рамках оптимізації в тижневику «Контракти», що випускається ВД «Галицькі контракти», було скорочено штат. Згодом, у березні 2009 року, з посади президента видавництва пішов Володимир Чеповий. Нового президента холдингу так і не було призначено.

Комментариев нет: