27.08.2009

Мін`юст зареєстрував газету «Триглав» та журнал «Медична реабілітація, курортологія, фізіотерапія»

18 серпня у Міністерстві юстиції України зареєстрували чотири журнали, чотири збірники, дві газети та дайджест, а також перереєстрували п'ять журналів.

До переліку видань, зазначених у наказі №1489/5, увійшли газети «Триглав» та «Комсомольська правда» в Україні. Спеціальний випуск» («Комсомольская правда» в Украине. Специальный выпуск») і «Дайджест ПФЛ України».

Також зареєстрували журнали «Фізична активність, здоров'я і спорт», «Art Portfolio», «SMAILE PROFI», «Техніка і технології АПК».

У переліку нових збірників зазначено посібники «Прикладна екологія», «Актуальні питання культурології: Альманах наукового товариства «Афіна», «Збірник наукових праць Інституту психології ім. Г.С. Костюка АПН України «Актуальні проблеми психології» у 12 томах», «Наукові записки Інституту психології ім. Г.С. Костюка АПН України».

Перереєстрували у Мін'юсті журнали «К9», «Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля», «Хімія, фізика та технологія поверхні» («Химия, физика и технология поверхности», «Chemistry, Physics and Technology of Surface»), «Медична реабілітація, курортологія, фізіотерапія», «Соціальна робота в Україні: теорія і практика».

«Телекритика»

Комментариев нет: