25.08.2009

Антон Підлуцький став головним редактором «РБК-Україна»

В інформаційній агенції «РБК-Україна» відбулася зміна головного редактора. З 25 серпня цю посаду залишив Данило Кирьяков, а на його місце прийшов колишній перший заступник головреда газети «Экономические известия» Антон Підлуцький. Цю інформацію ТК підтвердили Данило Кирьяков і Антон Підлуцький.
Причину свого уходу Данило Кирьяков пояснив тим, що співпраця з «РБК-Україна» вичерпала себе. «Ми нічого більше дати одне одному не можемо», - додав він, уточнивши, що йде «в нікуди», але подальшу кар'єру пов'язує тільки з медіа.
Як розповів ТК Антон Підлуцький, стати головним редактором йому запропонував генеральний директор «РБК-Україна» Йосип Пінтус. «Я зважив, подумав і вирішив прийняти пропозицію. Це гарний потужний проект. Я медійник, новинар, тож мені така робота близька», - пояснив він. Це не перший досвід співпраці пана Підлуцького з «РБК-Україна»: він працював у першому складі інформагенції у 2006 році, коли РБК зайшла в Україну.
Нагадаємо, на початку липня Антон Підлуцький звільнився з «Экономических известий», де працював з 2006 року, курував відділ «Государство». Тоді він розповів, що має намір працювати над кількома  проектами, що мають запуститися у вересні.

Телекритика

Комментариев нет: