08.09.2009

УАВПП презентує ексклюзивний CD для видавців «Розвиток та інновації у 2009 році»

В вересні 2009 в книжковому магазині УАВПП з'явився унікальний CD для видавців «Розвиток та інновації у 2009 році» за антикризовими цінами: 400 грн. - стандартна ціна та 350 грн. - для членів УАВПП.

Вперше на українському ринку з'являється переклад українською мовою Щорічного огляду з інновацій у газетах, який кожного року готує міжнародна медіа-консалтингова група "INNOVATION" для Всесвітньої Газетної Асоціації (WAN)

Враховуючи скорочення бюджетів на освіту персоналу в редакціях та суттєве зменшення відвідуваності тренінгів, за які треба платити гроші, УАВПП зібрала та переклала на українську мову матеріали про передові стратегії та інновації, які повністю компенсують дефіцит сучасних знань.

Підтримку перекладів надала компанія Джей Ті Ай Україна, і це дозволило суттєво зменшити вартість CD для видавців.


ЗМІСТ CD та короткі анонси матеріалів

СТРАТЕГІЯ ТА ІННОВАЦІЇ

Звіт про стан новинних ЗМІ - 2009р

Більшість ЗМІ в США продовжують відчувати скорочення аудиторії. За останній рік зросли лише дві аудиторії: сайтів в Інтернет, «де цілі видаються більш структурованими», та кабельного телебачення, що є більш «конкретним щодо передач». Для всіх інших форм ЗМІ огляд виглядає похмуро.

Газети не вмерли

Нещодавня стагнація у доходах від друкованої реклами погіршується ще й через архаїчну систему продажів, що існує у галузі. А це утруднює купівлю рекламного простору гравцями малого бізнесу. Газети експериментують із новими форматами та продуктами, щоб залучити рекламодавців, і все агресивніше конкурують із кабельними та онлайновими новинами.

Як врятувати свою газету

Є вражаюче та дещо дивне явище у нинішній кризі. Газети мають більше читачів, ніж будь-коли. Їхній зміст, як і зміст часописів новин та інших постачальників журналістського продукту, тепер популярніший, ніж будь-коли, ба навіть (насправді, особливо) серед молоді. Проблема, власне, в тому, що дедалі менше з цих споживачів платять за це.

Сучасний бізнес-план традиційної газети: вижити

Не один видавець зараз відкрито каже, що з нинішнього економічного безладу є єдиний вихід - зникнення слабших гравців. Це означає, що як тільки почнеться відновлення, то для тих, хто залишиться, настануть дуже добрі часи. «Якщо це не дарвінізм, то що?», - питає Філіп М. Стоун та розмірковує над тим, хто здатен вийти сильнішим з важких часів, а хто - ні.

Сім міфів про інновації

Крістін «З» Холлі, заступник Ректора із Інновацій та виконавчий директор Інституту Інновацій Стівена, на Конференції Лицарів Лідерства представила редакторам газет своє бачення «Семи міфів про інновації».

«Старі ЗМІ» - це «нові ЗМІ», достатньо глянути на газету «Сан»

5 ключових аргументів «за» те, чому повне зникнення «старих ЗМІ» є неможливим, оскільки стане провісником не золотої доби свободи інформації, а менших чисельно, менш надійних та легше маніпульованих джерел.

КОНКУРЕНЦІЯ

Десять великих газет, які або зникнуть, або будуть наступними, хто перейде на цифровий формат

24/7 Wall St. створила перелік 10 найбільших щоденних газет, які найвірогідніше або закриються, або згорнуть свої друкарські операції та перейдуть повністю в онлайновий режим. Характеристики відбиралися на підставі аналізу фінансової стабільності материнських компаній, обсягу загальної конкуренції на ринках цих газет та галузевої інформації про те, скільки грошей ці газети втрачають.

Уроки помилок «Нью-Йорк Таймс»

Сет Годін (Seth Godin), один з надзвичайно потужних фахівців з маркетингу у світі, заявляє, що «Нью-Йорк Таймс» (NY Times) замахнулася на «винайдення майбутнього» та не втримала його. І пропонує кілька висновків, які слід зробити із помилок газети.

ПРЕСА, ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА СОЦІАЛЬНІ МЕДІА

Дивимось телевізор , щоб позбавитися відчуття, що ми невдахи?

Кого більше приваблює телебачення - задоволених життям людей чи навпаки? Це питання було поставлене для 30-річного аналізу даних щодо 30 тисяч дорослих американців, і було проведене Джоном Робінсоном та Стівеном Мартіном з Університету штату Меріленд у США під час Загального Соціального Дослідження (General Social Survey або GSS), що проводилося з 1975 до 2006р. Автори виявили, що задоволені люди є більш соціально активними, відвідують більше релігійних служб, частіше голосують та читають більше газет.

Десять способів використання соціальних медіа газетами заради збереження галузі

Вуді Льюіс- соціальний медіа-стратег та веб-архітектор - пропонує десять способів використання соціальних медіа газетами для збереження своєї галузі у часи, коли товарна інформація знизила цінність окремих брендів. І коли соціальні медіа стають інформаційним каналом для комунікації із нинішніми та майбутніми користувачами, каналом, який може збільшити шанси на виживання на ринку.

НОВІ МОЖЛИВОСТІ В ІНТЕРНЕТ

Google News та видавці газет: вороги чи союзники?

По мірі того, як надходження газет від продажу тиражу падають, зростає незадоволення видавців в тому, що агрегатори заробляють гроші на використанні змісту, який не є у їхній власності. Чи втримають газети конкуренцію? І що саме вони можуть і мусять робити для цього?

Технар із «Таймс» передбачає майбутнє галузі новин

Нік Білон: «Папір відмирає, але це просто спосіб передачі. Газети та агенції новин не кануть в Літу. Хіба що вони просто перемістяться у ваш мобільний, електронний рідер, лептоп, і, можливо, на стінку душової кабіни. Заміна паперу на пікселі - ось найкраща практика».

«Величезні можливості» для газет у веб-відео

Дослідження, виконане Нейлом Турманом, старшим викладачем факультету журналістики Університету Міста Лондон, дає можливість побачити декілька важливих тенденцій. Один з висновків, наприклад, у тому, що редактори британських газет вважають, що додавання відео до їх веб-сайтів створює «величезні можливості» щодо зростання надходжень, оскільки теле-реклама поступово пересувається в онлайн.

Источник: Состав.ЮА

Комментариев нет: