29.10.2009

Виробник «Світського життя з Катею Осадчою» випускатиме телепродукт в інтернеті

Продюсерський центр Final Cut Media, який займається виробництвом програми «Світське життя з Катею Осадчою», запускає новий інтернет-проект - JetSetter.ua, орієнтований на створення телепродукту в інтернеті. Про це повідомляє прес-служба продакшну.

Глянцевий портал JetSetter.ua  став спадкоємцем сайту Svitske.tv. Крім телевізійного контенту, на сайті з'являтимуться ексклюзивні фоторепортажі та авторські матеріали спецкорів компанії в Одесі, Москві, Берліні, Парижі, Мілані, Лондоні, Нью-Йорку та Дубаї.

Серед заявлених рубрик  «Гардероб», де презентуватимуться авторські фотосесії арт-директора проекту Катерини Ніколайчук, а також героїні рубрики розповідатимуть про свій стиль та модні правила. У рубриці «Чемодан» публічні люди говоритимуть про улюблені книги, парфуми та дорожні предмети. Відеоблог «ГастроСереда» розповідатиме про гастрономічні вечірки, на яких  відвідувачі світських раутів на домашній кухні готуватимуть улюблені страви. Dress Code відслідковуватиме модні тренди та гардероб світського товариства, а «Анкета джетсеттера» представлятиме коротке бліц-інтерв'ю з відомими за межами України модними персонажами.

На другий квартал свого існування, стверджується в релізі, проект JetSetter.ua планує збирати більшу аудиторію за будь-який кабельний чи регіональний канал України.

«Телекритика»

Комментариев нет: