28.01.2010

Мін’юст зареєстрував журнали «Готуємо з посмішкою», «Вишуканий простір» і газету «Вісті Київщини»

Міністерство юстиції України зареєструвало низку нових журналів та газет. Зокрема, «Інформаційно-аналітичну газету «Край», газети –  «Вісті Київщини», «Вести Киевщины», «Корпоративные Новости». Також було зареєстровано газету-додаток до журналу «Основи захисту Вітчизни» – «Захист Вітчизни» та «Експрес газету. Спеціальний випуск», «Экспресс газета. Специальный выпуск».
Серед зареєстрованих ЗМІ – бюлетень «Україна на шляху до НАТО», журнали – «Яхт-клуб 5 якорів», «Яхт-клуб 5 якорей», «Мамологія», «Спеціалізоване видання Автогурман», «Специализированное издание Автогурман», «Готуємо з посмішкою», «Готовим с улыбкой», «Аптечка-бібліотечка», «Аптечка-библиотечка», «Меридіан. Вишуканість», «Меридиан. Изысканность», Meridian. Delicious, Журнал (додаток до журналу «Меридіан») «Вишуканий простір», «Изысканное пространство», Delicious set, «Галерея напоїв та Делікатесів», «Галерея напитков и Деликатесов», «The Gallery of Drinks and Delicacies».
Кількома рішеннями були пере зареєстровані журнали «Наука. Релігія. Суспільство» та «Автомагазин», «Медицина сьогодні і завтра», «Експериментальна і клінічна медицина» та газета «Смачно та просто», «Вкусно и просто».

 

«МедіаБізнес»

Комментариев нет: