11.07.2010

«Медіа інвест груп» та «Комментарии» переформатують свої інтернет-сайти

Тижневик «Комментарии» планує створити на базі свого сайту портал. Як повідомив «Телекритику» PR-менеджер видавництва «Еволюшн медіа» (видавець газети) Святослав Яринич, нині робота над проектом перебуває у початковій стадії: визначаються розробники та концепція. Відповідно, чітких обрисів майбутнього ресурсу ще немає.

«Мета - розширити аудиторію. Зараз сайт являє собою тексти з кількох останніх номерів видання та стрічку новин. А потрібно, щоб це був сучасний, інтерактивний, різноплановий, цікавий проект, який працюватиме на імідж "Комментариев" та розширюватиме їх аудиторію», - зазначив Святослав Яринич.

Портал планується до запуску в середині осені.

Також над новим проектом ділової тематики працює «Медіа інвест груп» (газета «Экономические известия», журнал «Эксперт», портал UBP). Як зазначає директор зі стратегічного маркетингу групи Наталя Бойко, наразі він перебуває на стадії ідей. «Можу лише сказати, що залучено Леоніда Цодікова, який запропонував програму інтегрованого контенту ділової групи видань МІГ. Поки продумується, яким чином будуть суміщатися ресурси, що йтиме у друк, а що - в інтернет, виробляються принципи подання. Тобто лише будується фундамент», - повідомила вона.

Імовірно, проект буде запущено на базі сайту «Экономических известий», але це не остаточне рішення.

МІГ сподівається запустити новий ресурс до кінця року.

Як вже повідомлялось, над порталом ділової тематики також працює тижневик «Бізнес», а у 2009 році схожий проект зробили «Контракти».

telekritika.ua

Комментариев нет: