10.12.2009

Рекламу тижневика “Коментарі” знову демонтують з політичних мотивів

Сьогодні вночі в центрі столиці зняли 177 сітілайтів з рекламою тижневика Коментарі. Це вже втретє протягом останнього року рекламні компанії, посилаючись на певні технічні проблеми демонтують нашу рекламу.

Більше того, нам телефонують наші партнери з інших регіонів і говорять, що через «технічні проблеми» наша реклама може бути демонтована і в інших областях. Цього разу «під роздачу» попала обкладинка на якій зображений Віктор Ющенко та Віктор Янукович із заголовком «Ющенко виторгував крісло прем’єра».

На жаль, офіційно назвати замовника ми не можемо, адже, як відомо рекламний бізнес напряму залежить від місцевої влади, а відтак, настирливі «прохання» місцевої влади для рекламників є прямим керівництвом до дії.

Проте, насторожує той факт, що в цьому конкретному випадку сюжет нашої реклами взагалі не стосувався столичних властей. Це наводить на думку, що напередодні виборів знову повертається телефонне право. Не кажучи вже про те, що грубо порушується головний здобуток Помаранчевої революції – свобода слова, гарантом якої, по ідеї, мав би виступати один із фігурантів рекламного сюжету.

Прес-служба ТОВ «Еволюшн-медіа»

Комментариев нет: