20.11.2008

«Газета по-українськи» не закривається.

Працівникам «Газети по-українськи» запропонували шукати іншу роботу, якщо вони не готові чекати на виплату зарплати від кількох тижнів до двох місяців. Таку інформацію «Телекритика» отримала від власних джерел у редакції видання. Зв’язатись із головним редактором Володимиром Рубаном «Телекритиці» дотепер не вдалося.
 
19 листопада Володимир Рубан розіслав усьому колективу лист, у якому пояснив ситуацію у проекті. Текст цього листа є в розпорядженні «ТК»:
 
«Криза в нашій компанії може тривати ще від тижня до місяця. Станом на сьогоднішній день, 19 листопада 2008 року, незрозуміло коли “ГПУ” почне виходити чотири рази на тиждень і коли вдасться розрахуватися з боргами, що накопичилися. Гарантувати можна тільки те, що: 1) газета продовжуватиме виходити в режимі тижневика, 2) всі борги будуть покриті. Можна напевне сказати, що це станеться ще в цьому році, але коли точно – неясно. Роботу над журналом “Країна” призупиняємо до вирішення фінансових проблем.
 
Ми не ініціюємо скорочення працівників та не закриваємо проект. Але, з огляду на ситуацію, що склалася, кожен працівник компанії має сам приймати рішення щодо подальшої співпраці із ГПУ. Якщо у когось є поточні вигідні пропозиції, він вправі звільнитися з будь-якої дати і продовжувати професійну діяльність в іншій компанії. Працівники редакції, які хочуть і можуть працювати в проекті далі, продовжують виконувати свої обов’язки в робочому режимі.
 
Будемо вдячні всім, хто переживе цей непростий час у складі “ГПУ”. Керівництво компанії докладає максимум зусиль для вирішення фінансових проблем. У випадку суттєвих зрушень, будемо негайно інформувати всіх співробітників. Дякуємо за розуміння!»
 
 За інформацією одного з джерел «ТК», зарплатню за жовтень співробітникам газети пообіцяли заплатити у грудні. Низка журналістів видання вже шукає нову роботу.

"Телекритика"


Powered by ScribeFire.

Комментариев нет: