12.02.2009

На столичні комунальні ЗМІ в проекті бюджету-2009 передбачено 41 млн. гривень

11 лютого депутатам Київської міської ради було запропоновано для ознайомлення  проект бюджету столиці на 2009 рік. Київська міська державна адміністрація пропонує Київраді прийняти міський бюджет на цей рік із доходами 15,607 млрд. гривень і витратами 15,607 млрд. гривень, повідомляють «Українські новини».
 
На комунальні засоби масової інформації в бюджеті-2009 передбачено таку ж суму, як торік – 41 мільйон гривень.
 
«Ми рахуємо витрати на ті чи інші статті у відсотках до загального бюджету, – зазначив голова постійної депутатської комісії Київради з питань культури та туризму Олександр Бригинець. – Загальний бюджет зменшився, а витрати на комунальні ЗМІ цього року залишилися на рівні минулого року. Приміром, порахуйте частку 40 млн. за 25-ти млрд. та за 15-ти млрд. На культуру за Омельченка виділялося 2 відсотки, потім – 1,5, а зараз – 1,15%. В цьому випадку можна говорити про те, що коли на всі галузі витрати скорочуються, то на пресу – ні. Черновецький добре розуміє навіщо йому потрібні комунальні ЗМІ».
 
Олександр Бригинець зауважив, що бюджет столиці ймовірно буде прийнятий на сесії Київради наприкінці лютого, а поки що триває його публічне обговорення.
 
«Телекритика»



Powered by ScribeFire.

Комментариев нет: