25.02.2009

Костерін більше не фінансуватиме «Медіадім». Частину грошей на зарплати знайшли

Акціонери товариства з обмеженою відповідальністю «Медіадім» закликають Віктора Тімченка повернутись до виконання обов’язків генерального директора компанії. Про це йдеться у заяві, яку акціонери компанії зробили у відповідь на інтерв’ю пана Тімченка «Телекритиці».
 
У заяві також зазначено, що «з ряду причин (можливості ринку, дії менеджменту видання) газета не досягла встановлених бізнес-планом показників. У зв’язку з цим акціонери не планують подальшої фінансової підтримки компанії ”Медіадім”… Ведеться пошук стратегічного партнера – можливо, згодом проекти будуть перезапущені».
 
Нагадаємо, у ньому пан Тімченко заявив, що після його відсторонення від виконання обов’язків гендиректора «Медіадому» та призначення в.о. Олександра Бовтача в нього було вилучено печатку та електронний підпис. Проте 12 лютого рішення про призначення Бовтача було відкликане, тож компанія залишилась без керівника.
 
«Справді, 6 лютого 2009 року рішенням зборів засновників ТОВ ”Медіадім” Віктор Тімченко був тимчасово відсторонений від обов’язків генерального директора. З 7 лютого тимчасовим виконувачем обов’язків генерального директора підприємства призначений Олександр Бовтач. Основним завданням Олександра було провести інвентаризацію підприємства. До 12 лютого пан Бовтач закінчив інвентаризацію, і збори засновників відкликали своє рішення від 6 лютого. Таким чином зараз Віктор Тімченко є повноправним в.о. генерального директора ТОВ «Медіадім», - ідеться у заяві.  Її автори заявляють, що в ході інвентаризації на рахунках компанії знайшли кошти, які «можуть бути скеровані на часткове погашення заборгованості по зарплатні», і закликають пана Тімченка «повернутись до виконання своїх обов’язків якнайскоріше». Печатка та електронний підпис, ідеться у заяві, чекають на Віктора Тімченка в офісі «Медіадому».
 
Тим часом Віктор Тімченко повідомив «Телекритику» про те, що його наміри покинути «Медіадім» не змінились. Він подав заяву про звільнення за власним бажанням, 2-тижневий термін якої спливе 3 березня. Зараз пан Тімченко перебуває у лікарні.
 
Нагадаємо, засновники та керівництво компанії дотепер не дали відповіді профспілковому осередку редакції щодо термінів виплати заборгованостей. Випуск «Газети 24» було зупинено 9 лютого. Також зупинилась робота порталу «24.ua». Акціонером компанії «Медіадім» є компанія «ВОКСтрім», яка належить лідеру Партії зелених, власнику «Трансбанку» та телеканалу ТОНІС Володимиру Костеріну.
 
«Телекритика»


Powered by ScribeFire.

Комментариев нет: