20.11.2008

Закрыли "Газету по-украински"

Проект "Газета по-украински" окончательно остановлен. Про закрытие газеты сообщают сразу несколько сотрудников издания, сообщает "Телекритика".

Коллектив издания - почти 200 человек - уволили. Тем временем, по информации источника в редакции, пятничный номер издания продолжает выходить.

Напомним, в начале ноября газета перешла с ежедневного на еженедельный режим выхода. Сейчас речь идет о прекращении деятельности всех проектов.

ООО "Новая информация" основано в апреле 2005 года. С сентября 2005 года издает "Газету по-украински". Владеет Интернет-порталом.

Мониторинг СМИ
smi.liga.net



Проект «Газета по-українськи» остаточно припинений. Про це «Телекритика» довідалась із власних джерел у редакції видання. Про закриття газети повідомляють відразу декілька її працівників.
 
Колектив видання – майже 200 осіб – за інформацією джерел, буде звільнено.
 
Тим часом комерційний директор «Газети по-українськи» Сергій Матяш спростував інформацію про остаточне закриття проекту.
 
«Випуск тижневика "Газети по-українськи" гарантовано збережеться, - сказав він. – Найближчим часом ми відновимо і щоденний формат. Проте фінансові труднощі зберігаються, і ми намагаємось пояснити це працівникам. Після того, як ситуація буде врегульована всередині колективу, ми будемо готові давати ширші коментарі».
 
Однак нові й нові джерела «ТК» підтверджують, що сьогодні на нараді в редакції працівникам було оголошено про те, що проект закривається, і колектив буде звільнено.
 
Нагадаємо, на початку листопада газета перейшла із щоденного режиму виходу до щотижневого, а також заморозила проект тижневика «Країна». Зараз, за інформацією джерел, ідеться про закриття всіх проектів.
 
telekritika.ua



Powered by ScribeFire.

Комментариев нет: