22.06.2009

«Деловая столица» та «Власть денег» можуть скоротити кількість виходів

Видавнича група «Картель» розглядає можливість переведення ділових тижневиків «Деловая столица» та «Власть денег» на новий режим виходу - двічі на місяць. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел у видавництві. Скорочений графік можуть впровадити на липень та серпень у зв'язку з погіршенням рекламної активності у ці місяці.

Генеральний директор ВГ «Картель» Валентина Білоусюк повідомила, що до кінця червня видання виходитимуть за звичайним графіком. Щодо наступних місяців, за її словами, рішення ще не прийняте. «"Власть денег", швидше за все, у липні виходитиме у звичайному режимі, а у серпні - двічі на місяць. Щодо "Деловой столицы", то тут можливий інший графік, але все це лише плани, які ми зараз ще уточнюємо. Графік затверджений лише до кінця червня, зобов'язання ми теж беремо лише на місяць. Така ситуація на ринку», - зазначила вона. Глянцеві видання групи, за її словами, виходитимуть з традиційною періодичністю, затвердженою ще на початку року, і тут ніяких змін не планується.

Нагадаємо, на початку року періодичність виходу скоротили видання «Деньги» та TimeOut Українського медіахолдингу (зі щотижневого режиму до двох разів на місяць).

По материалам: http://telekritika.ua



Комментариев нет: