31.10.2009

Нові призначення в «Главред-медіа»: Діана Дуцик і Олександр Ситник

За інформацією з власних джерел «МедіаБізнесу», в холдингу «Главред-медіа» - новий гендиректор, в журналі  «Главред» - новий головний редактор. Виконувати обов'язки на нових посадах вони почнуть з понеділка, 2 листопада.

Так, посаду головного редактора журналу «Главред» обiйме Дiана Дуцик. Альона Гетьманчук, яка працювала на посаді головного редактора до останнього часу, подала у вiдставку. 
З посади технiчного директора ТОВ «Главред-медiа» звiльнився Фiлiп М’яснiков, а з посади редактора мiжнародного життя «Главреда» – Сергiй Солодкий.  Ранiше була також прийнята вiставка фiнансового директора Валентини Клименко.

Також сьогоднi керівникам усiх пiдроздiлiв буде представлено i нового генерального директора ТОВ «Главред-медiа» Олександра Ситника, який заступить на посаду у понедiлок. Як вiдомо, попереднiй гендиректор Олег Наливайко призначений в.о. голови Державного комiтету телебачення i радiомовлення.

Нагадаємо, що 27 жовтня загальнi збори учасникiв ТОВ «Главред-медiа» прийняли вiдставку президента холдингу Вiктора Шлiнчака за його заявою. 

 

Источник: МедиаБизнес

Комментариев нет: